27 november 2022
11:00

SK Höjden

Referat: Sunvära SK - SK Höjden

Vi åker till Sunvära för säsongens andra match. Det skulle egentligen varit vår hemmamatch men då hallen inte står klar har Sunvära gått med på att flytta hemma/borta vilket uppskattas. Vi startar matchen på den lite udda tiden kl. 1100 och kanske är vi morgontrötta då vi inte kommer upp i normalt tempo från start. Vi stretar dock på och vi gör 0–1 på en hörna i matchminut tretton. Det skapar oss ett visst lugn men spelet hackar lite grann. Dock ökar vi på till 0–2 i minut tjugofyra, även detta samband med en av våra hörnor. Vi kämpar på för att komma upp i normal standard men det är tufft. Vi börjar hitt fram med e del genomskärare och gör 0–3 på ett spelmål i minut trettiofyra. Sunvära reducerar till 1–3 vilket är resultatet i halvlek.
Vi har ett gott snack, kommer fram till at vi ska fortsätta nöta och går ut till andra halvlek.
Andra halvlek ser ut lite som den första. Vi försöker hitta vårt. Vi ökar på vår ledning till 1–4 i minut sextio genom ett mycket bra spel. Sunvära replikerar ganska omgående och reducerar återigen till 2–4. Nu är matchen inne i en period av sönderhackat spel och vi drabbas av utvisningar. Vi lyckas dock hålla Sunvära bort från att göra mål och i minut nittiotre sätter vi slutresultatet till 2–5.
Nästa match är borta mot Borås och vi tar nya tag. En seriestart med två segrar är en bra start och snart är vi inne i vår hall!